Oldalak 1 | 2 | 3
Április 2015
 
JÄGER HANDLING NYOMATÉKKAROK
 
November 2014
 
NORBAR NYOMATÉKCSAVAROZÓK 90-300000 N.m-ig
 

Örömmel jelentjük, hogy a EvoTorque® elektromos programozható nyomaték csavarozó gép elérhető immáron a Magyar ipar számára is.
A hagyományos nyomaték csavarozógépek a csavarkötés típusától függően eltérő szorítóerőt hoznak létre az alkatrész összeszelése során. Az új EvoTorque® viszont felismeri milyen kötőelemmel dolgozik, és ennek megfelelően szabályozza a meghúzást. Így csavarozási munka minőségi lesz egy az elektronika által vezérelt folyamat során. Jelenleg 3 mérettartományban gyártjuk az eszközt mely 200-6000 N.m-ig fedi le a csavarozási feladatokat, mindezt +/-3% pontossági határokon belül.
Az EvoTorque® mellett forgalmazott nagy nyomatékra használható praktikus eszközeink.

Hagyományos nyomaték többszörözők
A NORBAR bolygóműves hajtóházak precízen tervezett és kivitelezett eszközök csavarozási és egyéb nem csavarozásifeladatokra. Minden fogaskerék tűgörgős csapágyazású, edzett és köszörült. Ennek eredményeképpen a teljes hozzáférhető nyomaték tartományban +/-4% a pontossága. Jelenleg 47500 N.m ig gyártja a Norbar vállalat raktári tételként, de egyedi gyártást is indít megrendelés alapján 100000 Nm.-ig.
A kézi nyomatéktöbbszörözők ideálisak kis számú csavar meghúzása esetén, vagy ott ahol nem állrendelkezésre elektromos áram, vagy levegő ellátás. Azonban a gyártósorokon vagy nagyobb számú csavar szerelésekor a segéderővel meghajtott szerszámok sokkal termelékenyebbek lehetnek. Pontosságuk +/-5% , amely egészen +/-2% pontossági értékig javítható ha lekapcsoló elektronikát építünk be a gépbe. Mindezt alacsony vibráció és kevesebb mint 85dB(A) zajszint mellett. jelenleg a termék 90-300000 N.m-es tartományban érhető el.
Szeptember 2014
 
DSM IPARI HELYMEGHATÁROZÓ RENDSZEREK, AZ IPAR "GPS-E",
ÉS SZERSZÁMKIVÁLASZTÓ EGYSÉG
 

A pontos helymeghatározás nem csak a közlekedésben , hanem az ipar számos területén, így a csavarozási pozíció helyének meghatározására is alkalmazható. Analógiaként azt mondhatnánk, hogy a közlekedésben ismert „GPS rendszernek megfelelő” funkciót kínálunk, csak azt ipari szinten SOKKAL PONTOSABB kivitelben. A pontos koordináták meghatározását ipari érzékelők biztosítják . A rendszernek egyszer kell lekövetnie a dolgozó munkája során megtett helyes utat, és az így felvett mozdulat 1 gombnyomással elmenthető.

Véget vethet annak a problémának, hogy a munkát végző személyzet felkészültségére, vagy éppen arra kell hagyatkoznia a minőség elérésénél mennyire kipihent, mikor és milyen napszakban kerül le a gyártósorról a termék.

Az ipari helymeghatározó rendszereket illeszteni lehet már meglévő csavarozó rendszereihez. A technológia Német, azaz, precíz, pontos, hosszú távon megbízható. Könnyű installálni, és könnyű a kezelést betanítani. Önnek egy befektetéssel számos minőségi problémáját meg tudjuk oldani az ipari helymeghatározó rendszereinkkel akár egyedi munkaállomásnál, akár beépítve egy kompex gyártási folyamatba.

A DSM www.dsm-messtechnik.de www.dsm-messtechnik.de vezető cég a Világban az ipari helymeghatározás területén. Idén 30 éve lesz annak hogy a céget megalapították. Központjuk Németországban, Aalenben található. Jelenleg több mint 1000 vállalattal áll kapcsolatban szerte a Világon. Egy helyen, Németország szívében található meg a fejlesztés, és a gyártás is, mind a hardware mind a szoftver tekintetében. Amennyiben egyedi elképzelése van , és az kivitelezhető, akkor arra a DSM karöltve a MINT KFT-vel kidolgozza a megfelelő technológiát, vagy ajánlunk jobbat ha már volt hasonló és bevált igény a praxisunkban.

Amennyiben személyesen is szeretne találkozni velünk, úgy szeretettel meghívjuk a MOTEK Nemzetközi Gyártó és Ipari vásárra Stuttgartba ahol mind a MINT (1. csarnok 1710 stand), mind a DSM (7. csarnok 1631 stand) cég kiállít.

Kérem forduljanak hozzánk bizalommal, akár kérdésük akár már meglévő feladataikhoz illeszthető elképzelésük lenne!
Augustus 2014
 
AKCIÓS BEVEZETŐ LISTA ÁRAK -20%
2014 ÚJ NYOMATÉK CSAVARHÚZÓ KATALÓGUS
 

A 2014 év szeptemberében a Torqueleader nyomaték csavarhúzó programunk megújult és ezeket az újdonságokat tartalmazza hírlevelünk kiegészítve egy marketing kampánnyal amely 2014 szeptember 1-től 2014 december 31.-ig tart.

Nyomaték csavarhúzó programunk TLS Preset családja a 21. századi, ergonomikus kialakításával nagyobb kényelemet kínál , megtartva a jól bevált megcsúszó lekapcsoló rendszerű technológiát, mely ismert volt a pontosságáról és tartósságáról egyaránt.

Hogy az átmenet a régi és az új forma között zökkenőmentes legyen, ezért 2 éves átmenetet biztosít a gyár az átállásra, amikor is rendelhető mindkét formájú nyomaték csavarhúzó.

Az új TLS modellek Pro, ESD és Prime elérhető lesz 2014; őszétől. A részletek megtalálhatók a honlapunkon. Csatoltuk levelünkhöz az új nyomaték csavarhúzó katalógus és AKCIÓS árakat is tartalmazó marketing anyagunk PDF formátumban.

A Minor, Standard és 1360 nyomaték csavarhúzó sorozataink változatlan formában rendelhetőek. A részletek megtalálhatók a honlapunkon, és a csatolt PDF anyagban.

Mindezt kipróbálhatja illetve megrendelheti Magyarországon a MINT EAST EUROPE KFT.-től 1103 Budapest X. Kőér utca 16. Telefon:+36 1-431-8936 vagy érdeklődhet a sales@mint.hu vagy a mint@mint.hu e-mail címen, illetve ellátogathat hivatalos weboldalunkra a www.mint.hu oldalra.
Oldalak 1 | 2 | 3
MINT East Europe Kft.   +36 1 431 8936
HÍRLEVÉL Feliratkozás / Leiratkozás  |  Nyomaték kalkulátor  |  Újdonságok