A szerszámtípusok széles spektrumán belül a Hi-Force termékparkjába több mint 1700 különböző árucikk tartozik.E katalógus azzal a céllal készült, hogy gyors és áttekinthető felvilágosítással szolgáljon a legnépszerűbb Hi-Force termékekről. A cég többi termékéről információt és leírást találunk a www.hi-force.com oldalon. A Hi-Force alapkatalógusa megrendelhető a cég helyi irodájában, illetve a hivatalos forgalmazóknál.
A Hi-Force minőséget és biztonságot garantál. Mindegyik Hi-Force termék az ISO9001:2008 szabványelőírási számnak megfelelően készült, ezt a Hi-Force A21 438-es nyilvántartási száma igazolja. Mindegyik Hi-Force terméket egyedi szériaszámmal láttuk el, és a nemzeti, illetve nemzetközi szabványoknak megfelelő teszt-igazolványt mellékeltünk hozzájuk. A Hi-Force termékekre korlátlan garanciát vállalunk anyaghibák és/vagy kivitelezési fogyatékosságok esetére.
        MINT EAST EUROPE Kft.                                 1103 Budapest, Kõér u. 16.                                 Tel: +36 1 431 8936                                 Fax: +36 1 431 8937                                 E-mail: mint@mint.hu                             www.mint.hu