HÍRLEVÉL ARCHÍVUM     KAPCSOLAT
TISZTELT HÖLGYEM /URAM !
Helyi forgalmazót,keresünk az Ön régiójában a HI-FORCE Angol hidraulikus szerszámokra és rendszerelemekre mely 1700 különféle árucikket ölel fel. Olyant akinek van kiépített ipari vagy szolgáltató ágazati ügyfél kapcsolati rendszere és szeretne egy jó megbízható terméket ajánlani ügyfelének úgy hogy Önmaga illetve cége is tisztességes profitot ér el az üzlettel !

A hidraulikus szerszámok piacán az Angol HI-FORCE cég ismert és elismert. A cég ezzel a kampánnyal megkezdi magyarországi értékesítését !

A HI-FORCE cég jelen volt már Magyarországon, olyan projektekkel melyek nemzetközi elismerést is nyertek. Ilyen projekt volt például a Pentele híd közel 308 méter hosszú és közel 10000 tonnás mederhídjának beúsztatási és pillérre emelési munkáiban való részvétel HI-FORCE hidraulika rendszerrel. Ha érdekli egy kis videó film a híd munkálatairól letölthető itt.

A szerszámtípusok széles spektrumán belül a Hi-Force termékparkjába több mint 1700 különböző árucikk tartozik. A cég többi termékéről információt és leírást találunk a www.hi-force.hu oldalon. A Hi-Force alapkatalógusa megrendelhető a cég helyi irodájában, illetve a hivatalos forgalmazóknál.

A Hi-Force minőséget és biztonságot garantál. Mindegyik Hi-Force termék az ISO9001:2008 szabvány előírási számnak megfelelően készült, ezt a Hi-Force A21 438-es nyilvántartási száma igazolja. Mindegyik Hi-Force terméket egyedi szériaszámmal láttuk el, és a nemzeti, illetve nemzetközi szabványoknak megfelelő teszt-igazolványt mellékeltünk hozzájuk. A Hi-Force termékekre korlátlan garanciát vállalunk anyaghibák és/vagy kivitelezési fogyatékosságok esetére.

SOK ESTELEG JELENLEG HASZNÁLATOS CSATLAKOZÓ ELEM ÉS EGYÉB TARTOZÉK CSERESZABATOS A HI-FORCE TARTOZÉKELEMEIVEL, de azoknál jóval kedvezőbb áron érhető el.

Nézze meg mennyiért jutna hozzá a piacon a hidraulikus szerszámokhoz és utána nézze meg a Hi-Force alternatívát !

Nem ázsiai termék amely át van címkézve abban a hitben tartva a vásárlót hogy jó minőségű amerikai vagy Német terméket vesz, hanem itt készül Európában , az angliai Daventry városában egy 2010-ben újonnan felépített modern gyárban mely továbbviszi a több évtizedes tradíciókat ötvözve a korszerű gyártással.

AMIT KÍNÁLUNK:

Versenyképes árak a minőségi kategóriában

Magyar nyelvű igényes katalógus

Szaktanácsadás

Bemutató gépek , közös termék bemutatók

Egyedi eszköz tervezés
(emelés, húzás, tolás, vágás , csavarozás, nyomásálló tartály próba stb.)

Gyors szállítás

Budapesti szakszerviz


Tekintse meg nyári akciós ajánlatunk !

Nyári HI-FORCE akciónk 2011. június 1-től 2011. augusztus 31.-ig


letölthető MS EXCEL akciós árlista ittletölthető PDF akciós árlista itt


Ha felkeltettük érdeklődését , várjuk hívását !
MINT EAST EUROPE KFT.    1103 Budapest, Koér u. 16. (Térkép link)
Tel: +36 1 431 8936     Fax: +36 1 431 8937     E-mail: mint@mint.hu