MINT HÍRLEVÉL 2011/6
HÍRLEVÉL ARCHÍVUM     KAPCSOLAT
TISZTELT ÜGYFELÜNK !
A MINT EAST EUROPE Kft - 10 éve NORBAR disztribútor Magyarországon

Raktár - Szerviz - Szaktanácsadás - Kalibrálás egy kézben
EURÓPA LEGNAGYOBB kézi nyomaték szerszámgyára

NORBAR
"North Bar Tool Company" A vállalat 1942-ben a második világháború alatt jött létre. A társaság tulajdonosai ma is az alapító Bill Brodey leszármazottai. A NORBAR volt az első nyomatékkulcs gyártó amely kereskedelmi forgalomba kerülő nyomatékkulcsok gyártását megkezdhette. A II. világháború alatt a Rolls Rolls Merlin repülőgép motor tömítés nélküli hengerfejek meghúzásához a NORBAR gyártotta nyomatékkulcsokat használtak. A NORBAR nyomatékkulcsok új generációja a F1-ben is megállja a helyét ahogy ezt a Schumacher istállóban készült nyomaték hangja című videó is tanusítja.

A NORBAR cég bemutatkozó
AZ ŐSZ ÚJDONSÁGAI

2011 őszi/téli NORBAR termék akció:

Nyomatékkulcs akció: Minden NORBAR raktári nyomatékkulcs, nyomaték többszöröző és nyomaték-mérő eszközre 15% engedményt adunk 2011. december 15-ig. Egyedi árak és műszaki támogatás nyomaték labor felszereléskor, bővítéskor. A MINT EAST EUROPE Kft. szakemberei akár a helyszínen is felmérik igényeit és egyénre szabott ajánlatot adnak.

Viszonteladóknak egyedi akciós árak, kérem, érdeklődjön a 06 1 431-8936 telefonszámon vagy a sales@mint.hu e-mail címen, és küldjük az egyedi árlistát.

A nyomatékkulcs videó
NÉHÁNY PÉLDA AKCIÓS ÁRAINKBÓL:
MEGNEVEZÉS LISTA ÁR: AKCIÓS ÁR:
TruTorque TT100 3/8" 85.79 EUR
+ ÁFA
72.92 EUR
+ ÁFA
Highwayman HT3 klt. 2700 Nm 617.95 EUR
+ ÁFA
525.26 EUR
+ ÁFA
TruCheck Plus 350 788.61 EUR
+ ÁFA
670.32 EUR
+ ÁFA
*Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze.
AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ MODELLEK TELJES LISTÁJA LETÖLTHETŐ INNEN.
AMENNYIBEN NETTÓ 1.700 EURO FELETT VÁSÁROL NORBAR AKCIÓS SZERSZÁMOT, AKKOR EGY ROBERT BOSCH GSR 14,4-2LI IPARI AKKUS CSAVAROZÓ GÉPET ADUNK 2 AKKUVAL ÉS TÖLTŐVEL AJÁNDÉKBA.


VIDEO LETÖLTHETŐ ITT A CSAVAROZÓ GÉPRŐL:
www.youtube.com/watch?v=OybAPIugMA0

Töltse le a NORBAR termékek videóit az internetről:

T-Box Torque , Torque Wrench , Torque Wrench - P Type , Handtorque HT3 , Handtorque Multiplier , Handtorque Multipliers , Pneutorque Multiplier , TruCheck Product , Pro-Test Product , Torque Screwdriver Tester (TST) , Torque Tool Tester & Torque Wrench Loader

Nyomaték kalkulátor:
Amennyiben átváltási segédletre lenne szüksége a nyomaték mértékegységek között ajánljuk
a következő alkalmazását: www.mint.hu/nyomatek.html

NORBAR csavarozógép: reális alternatívája az ütve csavarbehajtónak

A NORBAR előnyei:

Csökkentett vibráció- Alacsony zajszint- Egészség kímélő technológia- Valósan szabályozható lekapcsolási nyomaték- Könnyű - Ez a NORBAR csavarbehajtó gép.

A NORBAR cég folyamatosan fejleszti a nyomaték csavarbehajtó programját. A további fejlesztések irányáról azt az információt kaptuk, hogy a lekapcsolási adatok kiadása, dokumentálása a prioritás, illetve a jövő évben tervezik piacra dobni új fejlesztésű elektromos nyomaték csavarbehajtó családjuk. Számtalan alkalmazás gyártósori és külső munkák esetén a termelés és karbantartó munkáknál egyaránt!
Összehasonlító videó NORBAR csavarozó és ütve csavarozó között
MINT EAST EUROPE KFT.    1103 Budapest, Köér u. 16. (Térkép link)
Tel: +36 1 431 8936     Fax: +36 1 431 8937     E-mail: mint@mint.hu