HÍRLEVÉL ARCHÍVUM     KAPCSOLAT
TISZTELT HÖLGYEIM ÉS URAIM!

Jelenlegi hírlevelünk programunkból kiemeli az akkumulátoros nyomaték szerszámok egy szeletét.

Amennyiben a feladat megköveteli hogy gyorsan de ugyanakkor pontosan, nyomatékra húzzanak meg kötőelemet- úgy hogy a vezeték se akadályozza a munkavégzés folyamatát, az akkus szerszám ideális,


AKKUS PROGRAMUNK ÚJ elemei:

Nyomaték szerszámok területén is egyre bővülő termék kínálatot biztosítunk a vezeték nélküli AKKUMULÁTOROS szerszámokból. Minden olyan felhasználási területen használható ahol nincs vagy túl nagy kötöttséget jelent az elektromos vezeték vagy a léghálózat.

A MINT GmbH fejlesztése révén az eddig 12 N.m-es vezeték nélküli akkumulátoros programunk immáron 0,8-70 N.m-es nyomaték tartományig elérhetővé vált.

A Robert Bosch cég által tovább fejlesztett EXACT termékcsalád új elemeit mutatjuk be, az új szabadalmaztatott kefementes elektromotorral.

A MINT GmbH praktikus szerszámtartójában pedig biztonságosan tárolhatja értékes eszközeit, és szükség szerint ha kell mindig egy fix helyről veheti elő őket.

Ez esetben is arra törekedtünk hogy levelünk interaktív módon lehessen használni, így amely termék felkelti az érdeklődését, annak háttér anyagát megtalálja youtube csatornánkon a termék melletti linkre vagy ikonra kattintva, avagy megtekintheti hivatalos honlapunkon a www.mint.hu webcímen további termékeinkkel egyetemben.
MINT AKKUS NYOMATÉK CSAVARHÚZÓ GÉPEK KEFEMENTES MOTORRAL
Teljesítmény határok IMMÁR : 0,8-70 N.m-ig
ROBERT BOSCH EXACT
MINT SZERSZÁMTARTÓ
SZAKSZERVIZ A MINT EAST EUROPE KFT.-nél
A Mint East Europe Kft. szervize a pneumatikus kéziszerszámok, elektromos gépek, balanszerek és nyomaték és erő -mérőeszközök javítására szakosodott.

12 éve javítunk gépeket a hazai és kelet-európai piacon egyaránt. Tevékenységünk kiterjed a legmodernebb gépektől a korábban gyártott, de a termelési folyamatban időtállónak bizonyult eszközök javítására, felújítására és karbantartására.

Jelentős alkatrész raktárral is rendelkezünk. Mérőeszközök helyszíni kalibrálását is elvégezzük minden mérési témakörben. (Nyomaték-, erő-, fordulatszám, mérlegkalibrálás) Nyomatékmérő rendszerek összeállítását is elvégezzük.

Szervizünk 2001 óta levegős csavarozógépek, fúrógépek, vésőgépek, tőcsavarbehajtók javításával és szervizelésével foglalkozik. Hivatalos márkaszervize vagyunk a következő gyártmányoknak:

-levegős gépek
-elektromos gépek
-mérőgépek
-nyomaték kulcsok
-mérőgépek
-balancerek
-levegős emelők
-ionizáló készülékek
-levegős gépek
-nyomatékkulcsok
-többszörözők
-mérőgépek
-nyomaték kulcsok
-mérőgépek
-hidraulika -nyomaték kulcsok
-elektromos gépek
-levegős gépek
-nyomaték kulcsok
-nyomaték
többszörözők
-nyomaték kulcsok
-nyomaték
többszörözők
-nyomaték kulcsok
-nyomaték
többszörözők
-levegős gépek
-elektromos gépek
-balancerek
-erőmérők -elektromos gépek
-levegős nyomaték
-csavarhúzók
-ütvecsavarbehajtók
Partnereinkkel szerződéses kapcsolat alapján, vagy egyedi megbízás szerint dolgozunk. Évek óta számítanak ránk gépjavítás területén az alábbi cégek:

Jelenlegi partnereink a hazai autógyárak és autó alkatrész gyárak, elektronikai üzemek és élelmiszer ipari üzemek.

További szolgáltatások:

Hiba megelőző feltárás: Levegős rendszerek átvizsgálása, javaslat a változtatásra, a megtakarítást szem előtt tartva. Kimegyünk a helyszínre és szakembereink felmérik léghálózatát.

Sok esetben a hatékonyság kellő olajszórással, vagy a léghálózat áramlási keresztmetszeteinek átszervezésével megoldható. Használja ki tapasztalatunk.
MINT EAST EUROPE KFT.    1103 Budapest, Köér u. 16. (Térkép link)
Tel: +36 1 431 8936     Fax: +36 1 431 8937     E-mail: mint@mint.hu