HÍRLEVÉL ARCHÍVUM     KAPCSOLAT
TISZTELT PARTNEREINK, KEDVES HÖLGYEIM ÉS URAIM,

A 2014 év szeptemberében a Torqueleader nyomaték csavarhúzó programunk megújult és ezeket az újdonságokat tartalmazza hírlevelünk kiegészítve egy marketing kampánnyal amely 2014 szeptember 1-től 2014 december 31.-ig tart.

Nyomaték csavarhúzó programunk TLS Preset családja a 21. századi, ergonomikus kialakításával nagyobb kényelemet kínál , megtartva a jól bevált megcsúszó lekapcsoló rendszerű technológiát, mely ismert volt a pontosságáról és tartósságáról egyaránt.

Hogy az átmenet a régi és az új forma között zökkenőmentes legyen, ezért 2 éves átmenetet biztosít a gyár az átállásra, amikor is rendelhető mindkét formájú nyomaték csavarhúzó.

Az új TLS modellek Pro, ESD és Prime elérhető lesz 2014; őszétől.
A részletek megtalálhatók a honlapunkon. Csatoltuk levelünkhöz az új nyomaték csavarhúzó katalógus és AKCIÓS árakat is tartalmazó marketing anyagunk PDF formátumban.

A Minor, Standard és 1360 nyomaték csavarhúzó sorozataink változatlan formában rendelhetőek. A részletek megtalálhatók a honlapunkon, és a csatolt PDF anyagban.

Ha meg szeretné rendelni az új TLS csavarhúzókat, azt megteheti e-mailben sales@mint.hu vagy telefaxon a +36 (1) 431-8937 számon, illetve egyeztethet értékesítő kollegáinkkal.

Megköszönve eddigi bizalmuk jó egészséget kíván!

Üdvözlettel:
Szepesi Pál
Ügyvezető Igazgató
AKCIÓS BEVEZETŐ LISTA ÁRAK -20%
2014 ÚJ NYOMATÉK CSAVARHÚZÓ KATALÓGUS
SZAKSZERVIZ A MINT EAST EUROPE KFT.-nél
A Mint East Europe Kft. szervize a pneumatikus kéziszerszámok, elektromos gépek, balanszerek és nyomaték és erő -mérőeszközök javítására szakosodott.

12 éve javítunk gépeket a hazai és kelet-európai piacon egyaránt. Tevékenységünk kiterjed a legmodernebb gépektől a korábban gyártott, de a termelési folyamatban időtállónak bizonyult eszközök javítására, felújítására és karbantartására.

Jelentős alkatrész raktárral is rendelkezünk. Mérőeszközök helyszíni kalibrálását is elvégezzük minden mérési témakörben. (Nyomaték-, erő-, fordulatszám, mérlegkalibrálás) Nyomatékmérő rendszerek összeállítását is elvégezzük.

Szervizünk 2001 óta levegős csavarozógépek, fúrógépek, vésőgépek, tőcsavarbehajtók javításával és szervizelésével foglalkozik. Hivatalos márkaszervize vagyunk a következő gyártmányoknak:

-levegős gépek
-elektromos gépek
-mérőgépek
-nyomaték kulcsok
-mérőgépek
-balancerek
-levegős emelők
-ionizáló készülékek
-levegős gépek
-nyomatékkulcsok
-többszörözők
-mérőgépek
-nyomaték kulcsok
-mérőgépek
-hidraulika -nyomaték kulcsok
-elektromos gépek
-levegős gépek
-nyomaték kulcsok
-nyomaték
többszörözők
-nyomaték kulcsok
-nyomaték
többszörözők
-nyomaték kulcsok
-nyomaték
többszörözők
-levegős gépek
-elektromos gépek
-balancerek
-erőmérők -elektromos gépek
-levegős nyomaték
-csavarhúzók
-ütvecsavarbehajtók
Partnereinkkel szerződéses kapcsolat alapján, vagy egyedi megbízás szerint dolgozunk. Évek óta számítanak ránk gépjavítás területén az alábbi cégek:

Jelenlegi partnereink a hazai autógyárak és autó alkatrész gyárak, elektronikai üzemek és élelmiszer ipari üzemek.

További szolgáltatások:

Hiba megelőző feltárás: Levegős rendszerek átvizsgálása, javaslat a változtatásra, a megtakarítást szem előtt tartva. Kimegyünk a helyszínre és szakembereink felmérik léghálózatát.

Sok esetben a hatékonyság kellő olajszórással, vagy a léghálózat áramlási keresztmetszeteinek átszervezésével megoldható. Használja ki tapasztalatunk.
MINT EAST EUROPE KFT.    1103 Budapest, Köér u. 16. (Térkép link)
Tel: +36 1 431 8936     Fax: +36 1 431 8937     E-mail: mint@mint.hu