HÍRLEVÉL ARCHÍVUM     KAPCSOLAT
TISZTELT PARTNEREINK, KEDVES HÖLGYEIM ÉS URAIM,

A pontos helymeghatározás nem csak a közlekedésben , hanem az ipar számos területén, így a csavarozási pozíció helyének meghatározására is alkalmazható. Analógiaként azt mondhatnánk, hogy a közlekedésben ismert „GPS rendszernek megfelelő” funkciót kínálunk, csak azt ipari szinten SOKKAL PONTOSABB kivitelben. A pontos koordináták meghatározását ipari érzékelők biztosítják . A rendszernek egyszer kell lekövetnie a dolgozó munkája során megtett helyes utat, és az így felvett mozdulat 1 gombnyomással elmenthető.

Véget vethet annak a problémának, hogy a munkát végző személyzet felkészültségére, vagy éppen arra kell hagyatkoznia a minőség elérésénél mennyire kipihent, mikor és milyen napszakban kerül le a gyártósorról a termék.

Az ipari helymeghatározó rendszereket illeszteni lehet már meglévő csavarozó rendszereihez. A technológia Német, azaz, precíz, pontos, hosszú távon megbízható. Könnyű installálni, és könnyű a kezelést betanítani. Önnek egy befektetéssel számos minőségi problémáját meg tudjuk oldani az ipari helymeghatározó rendszereinkkel akár egyedi munkaállomásnál, akár beépítve egy kompex gyártási folyamatba.

A DSM www.dsm-messtechnik.de vezető cég a Világban az ipari helymeghatározás területén. Idén 30 éve lesz annak hogy a céget megalapították. Központjuk Németországban, Aalenben található. Jelenleg több mint 1000 vállalattal áll kapcsolatban szerte a Világon. Egy helyen, Németország szívében található meg a fejlesztés, és a gyártás is, mind a hardware mind a szoftver tekintetében. Amennyiben egyedi elképzelése van , és az kivitelezhető, akkor arra a DSM karöltve a MINT KFT-vel kidolgozza a megfelelő technológiát, vagy ajánlunk jobbat ha már volt hasonló és bevált igény a praxisunkban.

Amennyiben személyesen is szeretne találkozni velünk, úgy szeretettel meghívjuk a MOTEK Nemzetközi Gyártó és Ipari vásárra Stuttgartba ahol mind a MINT (1. csarnok 1710 stand), mind a DSM (7. csarnok 1631 stand) cég kiállít.

Kérem forduljanak hozzánk bizalommal, akár kérdésük akár már meglévő feladataikhoz illeszthető elképzelésük lenne!

Kellemes napot és jó egészséget kívánva!

Üdvözlettel:
Szepesi Pál

Ügyvezető igazgató
HIBAMENTES MUNKAVÉGZÉS - FÁRADSÁG NÉLKÜL
SZERSZÁMKIVÁLASZTÓ EGYSÉG
SZAKSZERVIZ A MINT EAST EUROPE KFT.-nél
A Mint East Europe Kft. szervize a pneumatikus kéziszerszámok, elektromos gépek, balanszerek és nyomaték és erő -mérőeszközök javítására szakosodott.

12 éve javítunk gépeket a hazai és kelet-európai piacon egyaránt. Tevékenységünk kiterjed a legmodernebb gépektől a korábban gyártott, de a termelési folyamatban időtállónak bizonyult eszközök javítására, felújítására és karbantartására.

Jelentős alkatrész raktárral is rendelkezünk. Mérőeszközök helyszíni kalibrálását is elvégezzük minden mérési témakörben. (Nyomaték-, erő-, fordulatszám, mérlegkalibrálás) Nyomatékmérő rendszerek összeállítását is elvégezzük.

Szervizünk 2001 óta levegős csavarozógépek, fúrógépek, vésőgépek, tőcsavarbehajtók javításával és szervizelésével foglalkozik. Hivatalos márkaszervize vagyunk a következő gyártmányoknak:

-levegős gépek
-elektromos gépek
-mérőgépek
-nyomaték kulcsok
-mérőgépek
-balancerek
-levegős emelők
-ionizáló készülékek
-levegős gépek
-nyomatékkulcsok
-többszörözők
-mérőgépek
-nyomaték kulcsok
-mérőgépek
-hidraulika -nyomaték kulcsok
-elektromos gépek
-levegős gépek
-nyomaték kulcsok
-nyomaték
többszörözők
-nyomaték kulcsok
-nyomaték
többszörözők
-nyomaték kulcsok
-nyomaték
többszörözők
-levegős gépek
-elektromos gépek
-balancerek
-erőmérők -elektromos gépek
-levegős nyomaték
-csavarhúzók
-ütvecsavarbehajtók
Partnereinkkel szerződéses kapcsolat alapján, vagy egyedi megbízás szerint dolgozunk. Évek óta számítanak ránk gépjavítás területén az alábbi cégek:

Jelenlegi partnereink a hazai autógyárak és autó alkatrész gyárak, elektronikai üzemek és élelmiszer ipari üzemek.

További szolgáltatások:

Hiba megelőző feltárás: Levegős rendszerek átvizsgálása, javaslat a változtatásra, a megtakarítást szem előtt tartva. Kimegyünk a helyszínre és szakembereink felmérik léghálózatát.

Sok esetben a hatékonyság kellő olajszórással, vagy a léghálózat áramlási keresztmetszeteinek átszervezésével megoldható. Használja ki tapasztalatunk.
MINT EAST EUROPE KFT.    1103 Budapest, Köér u. 16. (Térkép link)
Tel: +36 1 431 8936     Fax: +36 1 431 8937     E-mail: mint@mint.hu