HÍRLEVÉL ARCHÍVUM     KAPCSOLAT
TISZTELT PARTNEREINK, KEDVES HÖLGYEIM ÉS URAIM,

Jelenlegi hírlevelünk összefoglaló a Norbar nyomatéktöbbszöröző családról. Kézi, elektromos és levegővel hajtott csavarozó gép családja 90-300000 N.m-es nyomatéktartományt öleli fel, és a legtöbb e tartományba eső csavarozási, és nem csak csavarozási feladatra megoldást kínál. E termékcsalád legújabb elemét mutatjuk be, illetve a magyar nyelven is elérhető termékleírást. Gépi és kézi dugókulcsok széles választékával is állunk szíves rendelkezésükre. Kérem forduljanak hozzánk bizalommal, akár kérdésük akár már meglévő feladataikhoz illeszthető elképzelésük lenne!

Kellemes napot és jó egészséget kívánva!

Üdvözlettel:
Szepesi Pál

Ügyvezető igazgató
Örömmel jelentjük, hogy a EvoTorque® elektromos programozható nyomaték csavarozó gép elérhető immáron a Magyar ipar számára is.
A hagyományos nyomaték csavarozógépek a csavarkötés típusától függően eltérő szorítóerőt hoznak létre az alkatrész összeszelése során. Az új EvoTorque® viszont felismeri milyen kötőelemmel dolgozik, és ennek megfelelően szabályozza a meghúzást. Így csavarozási munka minőségi lesz egy az elektronika által vezérelt folyamat során. Jelenleg 3 mérettartományban gyártjuk az eszközt mely 200-6000 N.m-ig fedi le a csavarozási feladatokat, mindezt +/-3% pontossági határokon belül.

TERMÉK LEÍRÁS MAGYAR NYELVEN

VIDEÓ A TERMÉKRŐL
Az EvoTorque® mellett forgalmazott nagy nyomatékra használható praktikus eszközeink.

Hagyományos nyomaték többszörözők
A NORBAR bolygóműves hajtóházak precízen tervezett és kivitelezett eszközök csavarozási és egyéb nem csavarozásifeladatokra. Minden fogaskerék tűgörgős csapágyazású, edzett és köszörült. Ennek eredményeképpen a teljes hozzáférhető nyomaték tartományban +/-4% a pontossága. Jelenleg 47500 N.m ig gyártja a Norbar vállalat raktári tételként, de egyedi gyártást is indít megrendelés alapján 100000 Nm.-ig.

TERMÉK LEÍRÁS MAGYAR NYELVEN

VIDEÓ A TERMÉKRŐL
A kézi nyomatéktöbbszörözők ideálisak kis számú csavar meghúzása esetén, vagy ott ahol nem állrendelkezésre elektromos áram, vagy levegő ellátás. Azonban a gyártósorokon vagy nagyobb számú csavar szerelésekor a segéderővel meghajtott szerszámok sokkal termelékenyebbek lehetnek. Pontosságuk +/-5% , amely egészen +/-2% pontossági értékig javítható ha lekapcsoló elektronikát építünk be a gépbe. Mindezt alacsony vibráció és kevesebb mint 85dB(A) zajszint mellett. jelenleg a termék 90-300000 N.m-es tartományban érhető el.

TERMÉK LEÍRÁS MAGYAR NYELVEN

VIDEÓ A TERMÉKRŐL
SZAKSZERVIZ A MINT EAST EUROPE KFT.-nél
A Mint East Europe Kft. szervize a pneumatikus kéziszerszámok, elektromos gépek, balanszerek és nyomaték és erő -mérőeszközök javítására szakosodott.

12 éve javítunk gépeket a hazai és kelet-európai piacon egyaránt. Tevékenységünk kiterjed a legmodernebb gépektől a korábban gyártott, de a termelési folyamatban időtállónak bizonyult eszközök javítására, felújítására és karbantartására.

Jelentős alkatrész raktárral is rendelkezünk. Mérőeszközök helyszíni kalibrálását is elvégezzük minden mérési témakörben. (Nyomaték-, erő-, fordulatszám, mérlegkalibrálás) Nyomatékmérő rendszerek összeállítását is elvégezzük.

Szervizünk 2001 óta levegős csavarozógépek, fúrógépek, vésőgépek, tőcsavarbehajtók javításával és szervizelésével foglalkozik. Hivatalos márkaszervize vagyunk a következő gyártmányoknak:

-levegős gépek
-elektromos gépek
-mérőgépek
-nyomaték kulcsok
-mérőgépek
-balancerek
-levegős emelők
-ionizáló készülékek
-levegős gépek
-nyomatékkulcsok
-többszörözők
-mérőgépek
-nyomaték kulcsok
-mérőgépek
-hidraulika -nyomaték kulcsok
-elektromos gépek
-levegős gépek
-nyomaték kulcsok
-nyomaték
többszörözők
-nyomaték kulcsok
-nyomaték
többszörözők
-nyomaték kulcsok
-nyomaték
többszörözők
-levegős gépek
-elektromos gépek
-balancerek
-erőmérők -elektromos gépek
-levegős nyomaték
-csavarhúzók
-ütvecsavarbehajtók
Partnereinkkel szerződéses kapcsolat alapján, vagy egyedi megbízás szerint dolgozunk. Évek óta számítanak ránk gépjavítás területén az alábbi cégek:

Jelenlegi partnereink a hazai autógyárak és autó alkatrész gyárak, elektronikai üzemek és élelmiszer ipari üzemek.

További szolgáltatások:

Hiba megelőző feltárás: Levegős rendszerek átvizsgálása, javaslat a változtatásra, a megtakarítást szem előtt tartva. Kimegyünk a helyszínre és szakembereink felmérik léghálózatát.

Sok esetben a hatékonyság kellő olajszórással, vagy a léghálózat áramlási keresztmetszeteinek átszervezésével megoldható. Használja ki tapasztalatunk.
MINT EAST EUROPE KFT.    1103 Budapest, Köér u. 16. (Térkép link)
Tel: +36 1 431 8936     Fax: +36 1 431 8937     E-mail: mint@mint.hu