HÍRLEVÉL ARCHÍVUM     KAPCSOLAT
TISZTELT HÖLGYEIM ÉS URAIM,

Jelenlegi hírlevelünkben két Német cég függesztő,termék rögzítő és termék helyzetfigyelő rendszerét mutatjuk be az Önök számára. Lényegét tekintve a csavarozó rendszerek kiegészítéseképpen a dolgozó kíméletesebb munkavégzését teszik lehetővé pontosabb és hibamegelőző rendszerekkel.

Ha csavarozó rendszere azt már tudja hogy milyen értékre van meghúzva az adott kötőelem az alkatrészen,

de azt esetleg rossz pozícióban húzza meg:

vagy kihagy esetleg egyes munkafolyamatokat és ezáltal az alkatrész nem lesz tökéletesen rögzítve egy felülethez, akkor bár a csavarozó rendszere hibamentes csavarozást jelez, azonban a gyártás közbeni hiba mégis létrejött. Ezeket küszöbölik ki például helyzetfigyelő rendszereink, melyeket hívhatunk akár az ipar GPS-ének is.

EZEK A JÄGER HANDLING SYSTEM ÉS A DSM MESSTECHNIK GmbH.
Mindkét cég a jármű és gépalkatrész szerelő ipar stabil beszállítója a Német piacon. Minőségük a Német autóipar robbanásszerű fejlődésének és ehhez kapcsolódó fokozott minőségi kihívásainak volt köszönhető, mely a gyártóeszközök készítői elé is új kihívásokat állított illetve állít napjainkban is. Éppen ezért a most Önöknek eljuttatott katalógusokban található termékek a jelenlegi műszaki fejlesztések eredményeit mutatják be, melyek idővel a gyártás kultúra fejlődéséhez igazodva tovább fejlődnek.

A termékek összeépíthetőek szinte minden jelenleg forgalomban lévő csavarozó rendszerhez.

Az Önöknek bemutatott termékek esetében javasoljuk az előzetes felmérést.

EGY ÁRAJÁNLAT RÖVID FOLYAMATA AMENNYIBEN NEM STANDARD TERMÉKRŐL VAGY MÓDOSÍTÁST IGÉNYLŐ TERMÉKRŐL VAN SZÓ:

1. Helyszíni felmérés a kollegáink közreműködésével
A helyszínen felmérik az igényt, kiválasztják a helyszínhez, a termékhez, a minőségi igényekhez leginkább igazodó terméket.

2. Az egyeztetés alapján elkészítjük az árajánlatot

3. A megrendelés után elindítjuk a gyártási folyamatot, vagy standard termék esetén a termék beszállításának folyamatát.

4. Amennyiben kérték az előzetes ajánlati folyamatban, a terméket üzembe helyezzük, vagy segítjük Önöket az üzembe helyezés folyamatában.

Amennyiben kérdésük merülne fel, természetesen szívesen adunk előzetes tájékoztatást az Önök számára.

Kellemes tavaszi napokat kívánva!

Üdvözlettel:

Szepesi Pál

Ügyvezető Igazgató
SZAKSZERVIZ A MINT EAST EUROPE KFT.-nél
A Mint East Europe Kft. szervize a pneumatikus kéziszerszámok, elektromos gépek, balanszerek és nyomaték és erő -mérőeszközök javítására szakosodott.

13 éve javítunk gépeket a hazai és kelet-európai piacon egyaránt. Tevékenységünk kiterjed a legmodernebb gépektől a korábban gyártott, de a termelési folyamatban időtállónak bizonyult eszközök javítására, felújítására és karbantartására.

Jelentős alkatrész raktárral is rendelkezünk. Mérőeszközök helyszíni kalibrálását is elvégezzük minden mérési témakörben. (Nyomaték-, erő-, fordulatszám, mérlegkalibrálás) Nyomatékmérő rendszerek összeállítását is elvégezzük.

Szervizünk 2001 óta levegős csavarozógépek, fúrógépek, vésőgépek, tőcsavarbehajtók javításával és szervizelésével foglalkozik. Hivatalos márkaszervize vagyunk a következő gyártmányoknak:

-levegős gépek
-elektromos gépek
-mérőgépek
-nyomaték kulcsok
-mérőgépek
-balancerek
-levegős emelők
-ionizáló készülékek
-levegős gépek
-nyomatékkulcsok
-többszörözők
-mérőgépek
-nyomaték kulcsok
-mérőgépek
-hidraulika -nyomaték kulcsok
-elektromos gépek
-levegős gépek
-nyomaték kulcsok
-nyomaték
többszörözők
-nyomaték kulcsok
-nyomaték
többszörözők
-nyomaték kulcsok
-nyomaték
többszörözők
-levegős gépek
-elektromos gépek
-balancerek
-erőmérők -elektromos gépek
-levegős nyomaték
-csavarhúzók
-ütvecsavarbehajtók
Partnereinkkel szerződéses kapcsolat alapján, vagy egyedi megbízás szerint dolgozunk. Évek óta számítanak ránk gépjavítás területén az alábbi cégek:

Jelenlegi partnereink a hazai autógyárak és autó alkatrész gyárak, elektronikai üzemek és élelmiszer ipari üzemek.

További szolgáltatások:

Hiba megelőző feltárás: Levegős rendszerek átvizsgálása, javaslat a változtatásra, a megtakarítást szem előtt tartva. Kimegyünk a helyszínre és szakembereink felmérik léghálózatát.

Sok esetben a hatékonyság kellő olajszórással, vagy a léghálózat áramlási keresztmetszeteinek átszervezésével megoldható. Használja ki tapasztalatunk.
MINT EAST EUROPE KFT.    1103 Budapest, Köér u. 16. (Térkép link)
Tel: +36 1 431 8936     Fax: +36 1 431 8937     E-mail: mint@mint.hu