HÍRLEVÉL ARCHÍVUM     KAPCSOLAT
TISZTELT HÖLGYEIM ÉS URAIM,

A Stahlwille a Világ egyik piacvezető Német szerszámgyártója. E pár sor alatt a Stahlwille, VBW ,ALARM - FOCUS 2015 akciós listáját látja. A lista népszerű kéziszerszámokat és szerszám készleteket illetve szerszám tároló kocsikat tartalmaz speciális Önöknek kidolgozott áron.

A 97N típusú szerszám kocsiknál darabonként 50 EURO és a 91TTS típus esetén 100 EURO szállítási költséget szíveskedjenek hozzáadni a listában közölt árakhoz. Amennyiben 4 kocsit vásárolnak egyszerre,akkor ezek a járulékos költségek nem terhelik a végárat, azaz a feltüntetett akciós ár érvényesek.

MINDEN OLYAN STAHLWILLE SZERSZÁMRA, MELYET AZ AKCIÓS TERMÉKEK KIEGÉSZÍTÉSEKÉNT, vagy ATTÓL FÜGGETLENÜL RENDELNEK, 2015-04-22 AUGUSZTUS 31.-ig további 15% engedményt adunk, illetve e felett a mennyiség ismeretében további engedmény adására is van lehetőség egyedi megállapodás alapján. A kedvezmény nem vonható össze más általunk nyújtott kedvezménnyel!

Amennyiben további Stahlwille, VBW, ALARM szerszámok után érdeklődnek, úgy kérem forduljanak hozzánk bizalommal a sales@mint.hu vagy a +36 1 431-8936 telefonszámon. Kérésére komplett katalógust küldünk címére, vagy értékesítő kollegánk felkeresi a helyszínen.

Kellemes napot kívánva!

Üdvözlettel:

Szepesi Pál

Ügyvezető Igazgató
STAHLWILLE FOCUS 2015 AKCIÓ:
SZAKSZERVIZ A MINT EAST EUROPE KFT.-nél
A Mint East Europe Kft. szervize a pneumatikus kéziszerszámok, elektromos gépek, balanszerek és nyomaték és erő -mérőeszközök javítására szakosodott.

13 éve javítunk gépeket a hazai és kelet-európai piacon egyaránt. Tevékenységünk kiterjed a legmodernebb gépektől a korábban gyártott, de a termelési folyamatban időtállónak bizonyult eszközök javítására, felújítására és karbantartására.

Jelentős alkatrész raktárral is rendelkezünk. Mérőeszközök helyszíni kalibrálását is elvégezzük minden mérési témakörben. (Nyomaték-, erő-, fordulatszám, mérlegkalibrálás) Nyomatékmérő rendszerek összeállítását is elvégezzük.

Szervizünk 2001 óta levegős csavarozógépek, fúrógépek, vésőgépek, tőcsavarbehajtók javításával és szervizelésével foglalkozik. Hivatalos márkaszervize vagyunk a következő gyártmányoknak:

-levegős gépek
-elektromos gépek
-mérőgépek
-nyomaték kulcsok
-mérőgépek
-balancerek
-levegős emelők
-ionizáló készülékek
-levegős gépek
-nyomatékkulcsok
-többszörözők
-mérőgépek
-nyomaték kulcsok
-mérőgépek
-hidraulika -nyomaték kulcsok
-elektromos gépek
-levegős gépek
-nyomaték kulcsok
-nyomaték
többszörözők
-nyomaték kulcsok
-nyomaték
többszörözők
-nyomaték kulcsok
-nyomaték
többszörözők
-levegős gépek
-elektromos gépek
-balancerek
-erőmérők -elektromos gépek
-levegős nyomaték
-csavarhúzók
-ütvecsavarbehajtók
Partnereinkkel szerződéses kapcsolat alapján, vagy egyedi megbízás szerint dolgozunk. Évek óta számítanak ránk gépjavítás területén az alábbi cégek:

Jelenlegi partnereink a hazai autógyárak és autó alkatrész gyárak, elektronikai üzemek és élelmiszer ipari üzemek.

További szolgáltatások:

Hiba megelőző feltárás: Levegős rendszerek átvizsgálása, javaslat a változtatásra, a megtakarítást szem előtt tartva. Kimegyünk a helyszínre és szakembereink felmérik léghálózatát.

Sok esetben a hatékonyság kellő olajszórással, vagy a léghálózat áramlási keresztmetszeteinek átszervezésével megoldható. Használja ki tapasztalatunk.
MINT EAST EUROPE KFT.    1103 Budapest, Köér u. 16. (Térkép link)
Tel: +36 1 431 8936     Fax: +36 1 431 8937     E-mail: mint@mint.hu