Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Hírlevelünk immáron megújult külsővel jelenik meg.
Reméljük az új külső könnyebbé és gyorsabbá teszi azt hogy megtalálja az Önt érdeklő információt!
Vállalatunk új saját és partner vállalatai által fejlesztett termékeket mutat be a közeljövőben.
Reméljük továbbra is számíthatunk megtisztelő figyelmükre!

Kellemes napot és jó munkát kívánva!

Tisztelettel:


Szepesi PálA PANASONIC akkumulátoros gépek hivatalos magyarországi képviselete lettünk
A MINT EAST EUROPE KFT. a PANASONIC akkumulátoros szerszámok és tartozékok hivatalos képviselete Magyarországon. A közeljövőben új innovációval, fejlesztésekkel fogunk megjelenni a Magyar piacon a szereléstechnológia területén. Válassza a hivatalos utat termékei beszerzéséhez mert így tudja biztosítani vállalkozása számára a megfelelő szerszámkiválasztást, és a Panasonic szervizhátteret, mely az ajánlattételtől a termék teljes életciklusán keresztül kínál professzionális megoldásokat, és ennek megfelelően a legkedvezőbb ár/értékarányú csomagot.

Bővebben...


 

 
MOTEK Nemzetközi Összeszerelő és Automatizálási Vásár
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Ezúttal meghívjuk szeretettel az immáron 35. alkalommal megrendezendő MOTEK Nemzetközi Összeszerelő és automatizálási vásárra, Stuttgartba, melyen cégünk is szeretettel várja a 3-as vásári csarnokban a 3260-as kiállítási helyen.

A vásár időpontja: a 2016. október 10. (hétfő) és 13. (csütörtök) közötti időszak

Bővebben...


 

 
A Norbar új fejlesztésű Clicktronic nyomatékkulcsa
A Clicktronic a Norbar új fejlesztésű nyomatékkulcsa, mely egyesíti magában a jól bevált mechanikus szerkezetet egy korszerű digitális kijelzővel. Így a kijelzett értékek gyorsan leolvashatóak, és új érték beállítása sosem volt még ilyen egyszerű. Ez év végéig AKCIÓNK keretében most 20% engedményt kapnak minden ClicktronikNorbar digitális nyomatékkulcsból a mellékelt árlista szerint.

Bővebben...


 
 


Bisnode tanusitvany