HÍRLEVÉL ARCHÍVUM     KAPCSOLAT
Hírlevél 2016/4

TISZTELT HÖLGYEIM ÉS URAIM!

A 2016-os üzleti évben is folytatjuk az Önök tájékoztatását arról, milyen újdonságok jelennek meg Magyarországon, az általunk képviselt cégek palettáján. Továbbá felhívjuk figyelmüket a már meglévő, de talán kevésbé ismert, ugyanakkor véleményünk szerint érdeklődésükre számot tartható termékeinkre, műszaki megoldásainkra is.

Teljes körű termékkínálat és támogatás a precíziós akkumulátoros szerszámok területén:PRECÍZIÓS SZERSZÁMOK – AKKUMULÁTOROK –
RUGALMASAN KIALAKÍTHATÓ AKKU TÖLTŐ SZIGETEK

Idén az első termékcsoport, amivel szeretnénk a figyelmüket felkelteni, az egyre inkább elterjedőben lévő akkumulátoros precíziós nyomaték csavarhúzógépek köre.

Számos helyen használható, mivel:
  • Nincs szükség kiépített levegő vagy elektromos hálózatra
     
  • Szabadabban lehet dolgozni vele, mert sem a levegőcső, sem az elektromos kábel nem akadályozza a felhasználót a szerelés előkészítési fázisában és csavarozás közben sem.

Magyar nyelvű videónkban és Magyar nyelvű prospektusunkban minden további előnyös tulajdonságot összefoglaltunk Önöknek.TERMÉKHEZ KAPCSOLÓDÓ TÁMOGATÁS A DÖNTÉSELŐKÉSZÍTÉS SORÁN

Amikor a beruházásait tervezi, vegye számításba az egyre rohamosabban elterjedő akkumulátor technológiát, illetve ehhez kapcsolódó beruházás előkészítő munkáiban a MINT EAST EUROPE KFT. közreműködését (bemutatók, szaktanácsadás, megtérülés számításban támogatás és számos egyéb kiegészítő döntéselőkészítés támogatás).


A videóra, vagy fotóra kattintva letöltheti kapcsolódó videó filmjeinket és prospektusunkat.

Az alábbi képre kattintva letöltheti prospektusunkat:Az alábbi képre kattintva letöltheti prospektusunkat:


Köszönöm megtisztelő figyelmüket!


Üdvözlettel:


Szepesi Pál
Ügyvezető Igazgató
MINT EAST EUROPE KFT.


MINT EAST EUROPE KFT.    1103 Budapest, Köér u. 16. (Térkép link)
Tel: +36 1 431 8936     Fax: +36 1 431 8937     E-mail: mint@mint.hu
Bisnode tanusitvany