Küldetésünk

Ön műszakilag igényes termékeket vagy alkatrészeket készít. Mi a gyártás hatékonyságáról és megbízhatóságáról, valamint a termékek állandó, kifogástalan minőségéről gondoskodunk.

Ezért kimagasló minőségű ipari szerszámokat, csavarozástechnikai eszközöket, csavaradagolókat, csavarónyomaték-mérő eszközöket, emelő berendezéseket és egyénre szabott különleges megoldásokat kínálunk. Nálunk megtalálja az Önre, speciális igényeire és munkafolyamataira szabott, tökéletes műszaki megoldásokat, melyekkel céljait gyorsabban, biztonságosabban és gazdaságosabban érheti el. És hogy ezt garantálhassuk, szakértő és mindenre kiterjedő tanácsadást is ajánlunk. A kezdet kezdetétől. És akár Önnél is, helyben.

 

Átfogó projekt- és folyamatkompetenciánk, valamint egyedülálló szolgáltatásaink tesznek Európa szerte kedvelt partnerré sok iparágban. Aki a termelést optimalizálni szeretné, az szövetségre lép velünk.

Filozófiánk

A különböző feladatokhoz a legmegfelelőbb termékeket keresve feltérképeztük a nemzetközi szerszámpiacot. Mi soha nem az először kínálkozó, hanem a lehető legjobb megoldást kínáljuk.

Mi biztosan célba juttatjuk

Ahol már a legkisebb hiba is súlyos következményekkel járhat, elkel egy specialista segítsége. Számítson ezért ránk – megbízható partnerére a sikeres, biztonságos munkában. 

A cél

Akár autó-, beszállító- vagy villamosipar, repüléstechnika és űrutazás vagy gépészet – vezető gyártók műszaki megoldásaira és szakértelmünkre mindenhol igény van

Mondja el, mik az elvárásai és mi megtaláljuk az optimális megoldást. És ha az még nem létezik, akkor mi kifejlesztjük. Ha kéri. Bármilyen összetett a kihívás, bármilyen magasak az igények, bármilyen problémásak a feladatok – tapasztalatunkkal, műszaki szakértelmünkkel és nemzetközi partnereinkkel csúcspozícióba juttatjuk.

Ne keressen – találjon! A MINT-nél

Ne kóboroljon a kereskedők sűrű dzsungelében, hanem lássa át a gyártók
áttekinthetetlennek tűnő hadát. A legjobb, ha közvetlenül hozzánk fordul.

Mert ha ipari szerszámokról, méréstechnikáról vagy automatizációról van szó, mi tényleg segítségére lehetünk. Gyorsan, egyszerűen és célratörően. Tőlünk nem csak egy terméket, hanem mindig a legjobb megoldást kapja a
gyártási munkafolyamathoz. A legjobb ár-érték aránnyal és hasznos szolgáltatásokkal. Ön ebből csak profitálhat.

Precíz szerszámok az igényes munkához

Kiváló minőségű gépek minden feladathoz

Amilyen sokszínű a kínálat, olyan egyedülálló a minőség

Összegyűjtöttük a világ vezető specialistáit a szerszámgyártás, méréstechnika és automatizáció területéről. Öt neves gyártó kipróbált, minőségi termékeit kínáljuk – tökéletesség egy kézből. Több gyártóval is együttműködünk, így objektíven és függetlenül tudunk tanácsot adni. Nagyszerű kapcsolatot tartunk fent partnereinkkel és csábító ajánlataikat közvetlenül Önnek továbbítjuk.

A MINT-termékprogram: kiváló gyártók széles spektruma

Ön is megbízhat a vezető gyártók kipróbált termékeiben, melynek óriási választékát kínáljuk

Impulzus csavarozás és még több: Innovációk, melyek csodákra képesek

Megoldások a csavarozásra: A legjobb teljesítmény és minőség

Balanszerek és rugós súlykiegyenlítők: Erő és hosszú élettartam, kompromisszumok nélküli biztonság

A nyomatékkulcsok specialistája: Teljesen átgondolt megoldások

Mérésben és ellenőrzésben vezető helyen: Precíz és tévedhetetlen

Személyre szabva a sikerért

Nekünk megvan a műszaki tudásunk és felszerelésünk, hogy kipróbált alaptermékeinkre támaszkodva megvalósítsuk a megoldást, amire Önnek van szüksége.

Bármilyen teljesítőképesek és általánosan alkalmazhatóak is az alaptermékeink – vannak speciális feladatok, melyek speciális szerszámokat igényelnek. Nem probléma.
Jöjjön el hozzánk, beszéljen szakértőinkkel és mondja el a megoldandó feladatot. Minden új kihívással örömmel szembe nézünk és mindent megteszünk azért, hogy egy személyre szabott megoldást fejlesszünk ki. Határidőre, tisztességes feltételekkel.

A LEGJOBB SZOLGÁLTATÁS: MINT

Mi különbözteti meg a minőségen és teljesítőképességen kívül termékeinket a többi gyártó termékeitől és mi az amit ügyfeleink annyira becsülnek? A teljes körű szolgáltatásaink:

Szolgáltatásaik kimerítő tanácsadással kezdődnek, melyet Önnél, helyben vehet igénybe. Szívesen lehetővé tesszük, hogy szerszámainkat alaposan kipróbálhassa. Kérésére teszteket és elemzéseket is végzünk. Ha megtaláltuk az ideális megoldást, ránk bízhatja a szerszámok gyártási folyamatba integrálását és a szakszerű beszerelést. Ezenkívül profitálni fog felhasználóorientált képzéseinkből, valamint gyors és egyszerű szerviz és pótalkatrész szolgáltatásainkból. Ezt megígérjük!

Nagyszerű kilátásokat biztosítunk – mindenütt

Bárhol is folytatja tevékenységét – termékeinkről és szolgáltatásainkról nem kell lemondania, mert óriási előnyünk a közelségünk.

Jelenleg három országban vagyunk jelen: Németországban, Magyarországon és a Cseh Köztársaságban és ezzel fontos európai piacokat fedünk le. Elkötelezett, rugalmas munkatársaink folyamatosan ügyfeleink rendelkezésére állnak, igény esetén Önnél, helyben is. És hogy neves gyártóink és szolgáltatásaink világszerte elérhetőek legyenek: erről gondoskodik partnereink nemzetközi hálózata.

A mint- csoport

Németország:

 1. MINT GmbH
 2. Im Mittelfeld 10 D-76135 Karlsruhe Germany
 3. mint@mint.hu
 4. +49-(0)721 921323-0
 5. +49-(0)721 921323-99

Csehország, Szlovákia:

 1. MINT Power Tools, s.r.o.
 2. Kutnohorská 11/57 CZ-109 00 Praha 10 Czech Republic
 3. mint@mint.hu
 4. +420 272 703 546
 5. +420 272 703 556

Magyarország, Románia:

 1. MINT East Europe Kft.
 2. Kőér u. 16
  H-1103 Budapest, Magyarország
 3. mint@mint.hu
 4. +36(1) 431 – 8936
 5. +36(1) 431 – 8937

Bárhol és bármikor szüksége van ránk – mi ott vagyunk. Szóval és tettekkel is támogatjuk.